PIC Rekosac Cottone Idrofilo

0 Orders
#Pic 049
In stock
210L

Description

Përshkrimi

Pambuku PIC ka një cilësi dhe pastërti të lartë. Përdoret për pastrimin ose izolimin e plagëve. Ka veti të larta absorbuese dhe është tepër i butë. Paketimi lejon rimbylljen pas çdo hapjeje dhe mbron pambukun nga pluhurat dhe papastërtitë e tjera.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Rekosac Cottone Idrofilo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by