PIC Rino Shower

0 Orders
#Pic 050
In stock
1,400L

Description

Përshkrimi

Pajisje e krijuar posaçërisht për pastrimin e kavitetit nazal dhe hidratimin e mukozës. Largon mukusin e tepërt nga rrugët e sipërme të frymëmarrjes dhe ju lejon të merrni frymë lirisht. E nevojshme për fëmijë të cilët nuk arrijnë të pastrojnë siç duhet hundët. Për t’u përdorur është e nevojshme të mbushet me solucion fiziologjik dhe të lidhet me një aerosol. Përdoret si nga fëmijë ashtu dhe nga të rritur.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Rino Shower”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by