PIC Smart Rapid Automatic Wrist Blood Pressure Monitor

0 Orders
#Pic 052
In stock
6,440L

Description

Përshkrimi

Pajisjet për matjen e presionit të gjakut në shtëpi janë jetike për personat që vuajnë nga hipertensioni. Matja e saktë e vlerave të PAS (presion arterial sistolik), PAD (presion arterial diastolik) dhe pulsit në çdo kohë, rrit mundësinë për parandalimin e infarktit dhe goditjeve cerebrale. Mundëson matjen e presionit arterial sistolik, presionit diastolik dhe pulsit në çfarëdolloj momenti. Ka një memorie prej 60 matjesh. Llogarit mesataren e 3 matjeve të fundit. Sinjalizon rrahjet e çrregullta të zemrës, vendosjen jo korrekte dhe lëvizjen gjatë matjes. SmartRapid është i shpejtë dhe i saktë. Zë pak vend dhe është lehtësisht i transportueshëm.

Përdorimi

Përpara se të kryheni matjen e tensionit duhet: -të shmangni duhanin, konsumin e ushqimit, të kafes dhe aktivitetin fizik për rreth 30 minuta para matjes; -të keni qënë në gjendje qetësie për të paktën 5 minuta para matjes; -të shmangni matjen në gjendje stresi, pasi vlera e përftuar e tensionit do jetë më e lartë; -të shmangni rrobat shumë të ngushta që shtrëngojnë krahun. Gjatë matjes së tensionit duhet të qëndroni ulur, aparati i presionit të gjakut vendoset në kyç dhe dora mbahet në drejtim të zemrës.

Garancia

Kjo çertifikatë garancie lëshohet nga kompania Elba SHPK me autorizim të PIC DARE. Vlefshmëria e saj njihet deri në datën e përcaktuar mbi ambalazhin e produktiti nga dita e shitjes. Kompania nuk mban përgjegjësi për defekte si pasojë e ushtrimit të forcës, thyerjes. kohëzgjatjes së baterive dhe amortizimit të aksesorëve. Certifikata nuk është e vlefshme nëse nuk shoqërohet nga kuponi tatimor i cili verifikon blerjen e produktit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Smart Rapid Automatic Wrist Blood Pressure Monitor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by