PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

0 Orders
#Pic 054
In stock
1,875L

Description

Përshkrimi

Ankerplast ideal për mjekimin e plagëve pas ndërhyrjeve kirurgjikale. Lejon ajrosjen e lëkurës dhe ka veti të larta absorbuese.

Parandalon infektimin e plagës. Hiqet me lehtësi, pa krijuar dhimbje.

I përshtatshëm për t’u vendosur në zona të ndryshme të trupit.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by