PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato

0 Orders
#Pic 053
In stock
420L

Description

Përshkrimi

Ankerplast i përshtatshëm për plagët e ndërhyrjeve kirurgjikale. Në sajë të pranisë së klorheksidinës nuk lejon infektimin e plagës. Ankerplasti është delikat me lëkurën dhe lejon ajrosjen e saj. Ka veti absorbuese tepër të larta. Hiqet me lehtësi pa shkaktuar dhimbje. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Soffix Med Cerotto Post-Operatorio Delicato”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by