PIC Soft Wash

0 Orders
#Pic 056
In stock
300L

Description

Përshkrimi

Pompë në formë dardhe, e përshtatshme për lavazh intestinal dhe pastrim në thellësi të veshëve. Kanula është e butë, çka mundëson një proçes pastrimi komfort dhe pa dhimbje. Materiali i përdorur është rezistent, jo toksik dhe sterilizohet në të ftohtë.

Përdorimi

Për përdorim të pompës ndiqen hapat e mëposhtëm: -mbushet pompa me solucionin që nevojitet për pastrim; -bëhet pastrimi duke ushtruar presion mbi pompë; -pas përdorimit bëhet larje e të gjtha pjesëve që u përdorën.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Soft Wash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by