PIC Stericompresse Soft

0 Orders
#Pic 058
In stock
459L

Description

Përshkrimi

Garza sterile me veti absorbuese të larta. Pastrojnë plotësisht plagën pasi përthithin si gjakun ashtu dhe likidet e tjera te zona e plagës. Mbrojnë plagën dhe nuk e lejojnë të infektohet. Përdoren si për plagë të vogla sipërfaqësore ashtu dhe për prerje të thella.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Stericompresse Soft”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by