PIC Stethomed Stetoscopio Piatto

0 Orders
#Pic 059
In stock
580L

Description

Përshkrimi

Stetoskopi është i domosdoshëm për një matje sa më korrekte te presionit të gjakut nëpërmjet aparatit manual. Stetoskopi Pic ka: -një diafragmë tepër të ndjeshme, që e bën më të lehtë dëgjimin dhe përcaktimin saktë të vlerave të presionit; -tub rezistent; -harkun prej metali. Tepër praktik dhe preçiz.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Stethomed Stetoscopio Piatto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by