PIC Thermogel

0 Orders
#Pic 061
In stock
1,780L

Description

Përshkrimi

Xhel praktik, disa përdorimësh që ruan si temperaturën e ngrohtë dhe atë të ftohtë. Mund të përdoret nga e gjithë familja. Terapia në të ngrohtë pakëson tensionin muskular, prandaj është e përshtatshme në rastet e dhimbjes së shpinës, nervit shiatik, ngurtësim të muskujve dhe dhimbjeve reumatizmale. Realizohet në sajë të ngrohjes së xhelit në mikrovalë ose në ujë të valuar. Terapia në të ftohtë përdoret kryesisht për të parandaluar inflamacionin në rastet e traumave, ndrydhjeve, dhimbjes së dhëmbëve dhe pickimeve nga mushkonjat. Realizohet nëpërmjet ftohjes së xhelit paraprakisht në frigorifer.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Thermogel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by