PIC Vedo Family Digital Thermometer

0 Orders
#Pic 062
In stock
640L

Description

Përshkrimi

Termometer dixhital që mundëson matjen e temperaturës në rrugë: -rektale; -orale; -nën sqetull. I përshtatshëm për t’u përdorur nga e gjithë familja. Është i shpejtë, pasi ka një kohë matjeje midis 60 dhe 120 sekondash. Sinjalizon rastet kur temperatura është më e lartë se 37.5˚C. Bateritë kanë një jetëgjatësi prej 1000 matjesh.

Brand

Pic

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PIC Vedo Family Digital Thermometer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by