Pilopeptan Capsules 60

0 Orders
#
In stock
2,700L

Description

Pilopeptan Capsules 60

60cap

Shtesë ushqimore e formuluar posaçërisht për flokët dhe thonjtë. Shtë një shtesë ushqimore me ekstrakt të melit, aminoacide të sulfurizuara (të tilla si L-cisteina dhe L-metionina), vitamina të grupit B (biotin dhe piridoksinë), Vitamina E dhe minerale të tilla si fosfat kalciumi, zink dhe selen.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by