Pilopeptan Intensive

0 Orders
#
In stock
2,900L

Description

Pilopeptan Intensive

15 sacheta/ 20ml

Pilopeptan® Intensive është krijuar ekskluzivisht për të mbajtur flokët dhe thonjtë në gjendje të shëndetshme.

Siguron absorbim dhe tolerueshmëri më të madhe të vitaminave dhe mineraleve.

Humbja e flokëve ndikohet nga shumë faktorë, duke përfshirë predispozitën gjenetike, çrregullimet hormonale, kushtet e jashtme armiqësore (ndryshimet në stinë), ndryshimet e brendshme fiziologjike (shtatzënia, ushqyerja me gji, menopauza), etj., Të gjitha këto mund të prishin marrjen normale të lëndëve ushqyese. Pilopeptan® Intensive siguron sasitë e rekomanduara të vitaminave dhe mineraleve për flokët dhe thonjtë. Një shtesë ushqimore e lëngshme e bazuar në Vitaminat B5 dhe B6, Zink dhe Xhelatinë të Hidrolizuar. Zinku i Pilopeptan® Intensive ndihmon në ruajtjen e shëndetit të flokëve dhe thonjve. Marrja e duhur e vitaminës B6 kontribuon në sintezën normale të aminoacideve, për mirëmbajtjen e flokëve dhe thonjve.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by