Pilopeptan Lotion

0 Orders
#
In stock
2,700L

Description

Pilopeptan Lotion

125ml

Locioni kundër rënies së flokëve Pilopeptan®, me agjentët e tij, stimulon fazën anagjene të rritjes së flokëve, duke rritur qarkullimin e lokalizuar të gjakut dhe duke rigjallëruar gjëndrën e flokut.

Locioni për rënien e flokëve Pilopeptan® forcon flokët tuaj nga rrënja lart, kontrollon humbjen e tyre dhe i jep shkëlqim, forcë dhe gjallëri.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by