Pilopeptan Woman Hair Serum

0 Orders
#
In stock
1,500L

Description

Pilopeptan Woman Hair Serum

30ml

Serumi i dermatologjisë i projektuar për gratë, që mbulon të gjitha nevojat e flokëve të dëmtuar. Forcon dhe riparon fijet e flokëve, duke i dhënë një cilësi mëndafshi, me shkëlqim. Parandalon humbjen e flokëve përmes thyerjes së fibrave të flokëve, duke rritur elasticitetin dhe parandaluar flokët e skuqur, edhe në mot të lagësht dhe me shi.

Brand

Genove

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by