Pinceau Correcteur Beige

0 Orders
#
In stock
2,200L

Description

Pinceau Correcteur Beige

1.7ml

-Furçë korrektuese ngjyrë bezhë
-Redukton qarqet e errëta të moderuara, njollat kafe, plagët
-Ndriçon ngjyrën
-Lëkurat e ndjeshme
-Hypoallergenic dhe jo-comedogenic
-SPF12.

Furça e fshehjes ngjyrë bezhë fsheh në mënyrë efektive papërsosmëritë e lokalizuara të lëkurës.
I reziston ujit, transferimit dhe djersës.
Anti-UV (SPF 15) për të mbrojtur veten nga rrezet e diellit.
Retush i shpejtë nga prezantimi i tij praktik.

Mund të përdoret pa rezerva në papërsosmëritë e lëkurës të lëkurës së ndjeshme.
Rritje efektive e bukurisë, për të fshehur çdo papërsosmëri ose për të ndriçuar ngjyrën.

Brand

Avene

Avene, një histori e pasur që fillon në një fshat të vogël në jug të Francës. Fshati i lashtë dhe piktoresk i Avène ndodhet në luginën Orb, në zemër të Parkut Natyror Rajonal Haut Languedoc. Avene, përtej kufijve! Është një marrëdhënie e bukur dhe e vërtetë e besimit që po vendoset në të gjithë botën, midis Laboratorëve Dermatologjik të Avène dhe konsumatorëve. Besim në virtytet dermatologjike të ujit termal Avène me të cilin janë pasuruar të gjitha produktet, por edhe besimi në rëndësinë e formulimeve gjithnjë inovative.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by