Pizeta Pharma – Dikirogen

0 Orders
#P Pharma 001
In stock
3,900L

Description

Pizeta Pharma – Dikirogen

Dikirogen është një shtesë ushqimore që mundëson konvertimin e Myo-inositol në D-chiro inositol me Acid folik dhe Manganese.

Kjo formulë është shumë e rekomanduar në:

  • Sindromën e Vezoreve Policistike dhe manifestimet e lidhura me të (amenorrhea, oligomenorrhea, hirsutizm, alopecia androgjenike dhe puçrrat në fytyrë/akne),
  • Sterilitetin në çift
  • Pacientët që i janë nënshtruar cikleve të induksionit të ovulacionit, në protokollet e hiperstimulimit të kontrolluara te vezoreve,
  • Situatat e insulino-rezistencës në fazat pre-diabetike,
  • Diabeti i Tipit II,
  • Sindroma metabolike e lidhur me PCOS.

Acidi Folik kontribuon në metabolizmin e amino acideve dhe është i përfshirë në ndarjen qelizore.

Manganese kontribuon në formimin e indeve lidhore dhe në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

  • Aromë e këndshme portokalli

Udhëzime mbi përdorimin

Rekomandohet marrja e një bustine në ditë në një gotë me ujë.

Është një produkt i sigurt dhe efektiv për përdorim edhe gjatë shtatzanisë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pizeta Pharma – Dikirogen”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by