Playboy Classic Condoms

0 Orders
#Playboy 002
In stock
800L

Description

Playboy Classic Condoms

Premium Lubricated Latex Condoms

x 12

Kondomë të përftuar nga gomë e cilësisë së lartë. Si lubrifikues përdoret silikoni. Mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara.

  • Të testuar elektronikisht.
  • Të testuar nga ISO.
  • I nënshtrohen testimit për nitrozamina dhe proteina.
  • Të testuar për rrjedhje mes ”Electrolyte Water Testing Equipment”.

Vëmendje:

Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi:

Çdo kondom është vetëm për një përdorim. Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni për hapje thonjtë, dhëmbët ose ndonjë gjë tjetër që mund të dëmtojë kondomin. Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit. Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.

Brand

Play Time

Playboy

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Playboy Classic Condoms”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by