Playboy Lubricated Ultra Thin Condoms

0 Orders
#Playboy 008
In stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Description

Playboy Lubricated Ultra Thin Condoms

Premium Latex Condoms x 6

Kondomë të hollë.

Marrëdhëniet seksuale duhet të jenë të mbrojtura, për të shmangur sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara. Kondomët shumë të hollë Playboy ofrojnë ndjeshmëri maksimale mes partnerëve, pa cënuar sigurinë.

Mbrojnë nga sëmundjet seksualisht të transmetueshme dhe shtatzënitë e padëshiruara.

  • Të testuar elektronikisht.
  • Të testuar nga ISO.
  • I nënshtrohen testimit për nitrozamina dhe proteina.
  • Të testuar për rrjedhje mes ”Electrolyte Water Testing Equipment”.

Vëmendje:

Përdorimi i kondomit është një masë efektive e mbrojtjes nga shtatzënitë e padëshiruara dhe sëmundjet seksualisht të transmetueshme, kur përdoret në mënyrën e duhur.

Megjithatë asnjë metodë kontraceptive nuk siguron mbrojtje 100% nga shtatzënitë e padëshiruara, virusi HIV & sëmundjet seksualisht të transmetueshme.

Përdorimi:

Çdo kondom është vetëm për një përdorim. Hapni me kujdes ambalazhin. Mos përdorni për hapje thonjtë, dhëmbët ose ndonjë gjë tjetër që mund të dëmtojë kondomin. Para aktit seksual vendosni kondomin në kokën e penisit në gjendje ereksioni dhe çmbështilleni me kujdes deri në bazën e penisit. Menjëherë pas ejakulacionit, hiqeni me kujdes kondomin, ndërsa penisi është akoma në gjendje ereksioni.

Brand

Playboy

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Paketimi

Veprimi

Masa

3 cope, 6 cope

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Playboy Lubricated Ultra Thin Condoms”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by