Plus Cream

0 Orders
#
In stock
2,030L

Description

Plus Cream

200ml

Krem zbutës hidratues zbutës për fytyrën dhe trupin e thatësisë së prirur atopike ose akute.
Ai përmban fazë të veçantë me vaj, të ngjashme me atë të lëkurës normale, të pasur me vajra vegjetale dhe gjalpë shea. Të gjithë ata zëvendësojnë mungesën e lipideve dhe përforcojnë aftësinë mbrojtëse të lëkurës për të mbrojtur kundër humbjes së lagështirës dhe sulmeve të jashtme nga faktorët irritues, infektivë ose alergjikë.
Formulimi i tij i butë e lë lëkurën të ushqyer dhe të balancuar.
Lezionet e lokalizuara.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by