Plus Emolient Wash

0 Orders
#
In stock
1,760L

Description

Plus Emolient Wash

200ml

Formuluar nga agjentë pastrues të butë dhe jo irritues që rekomandohen për lëkurë të prirur atopike ose të ndjeshme.
Prodhon një shkumë të hollë, e lehtë për tu shpëlarë.
Nuk shqetëson pH natyral dhe filmin hidrolipidik të epidermës.
E lë trupin me një ndjenjë të butë të butësisë.
I sigurt për foshnjat, fëmijët dhe të rriturit.

Brand

Froika

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by