Policur 1000 mg

0 Orders
#IQ Pharma 001
In stock
1,600L

Description

Policur 1000 mg

30 tableta

Suplemente ushqyese bazuar në ekstrakt acidit lipoik, i njohur për vetitë e tij antioksidues. Efekti anti-plakje i acidit lipoik (rekomandohet gjithashtu si anti-rrudhë) është rigjenerimi i vitaminave, të cilat, pasi oksidohen, nuk janë më të dobishme për trupin. Aftësia për të ulur humbjen e përqendrimit të glutatione që rrjedh nga avancimi i moshës dhe aftësia për të ulur dëmtimin e plakjes në mitokondrin e qelizave kardiake.

UPSELL PRODUCTS

Delifab Fix

1,600L
(0s)

Classic Toddler Milk

1,740L 3,360L
(0s)

Naso Spray

1,600L
(0s)

Classic Follow On Milk

1,740L 3,360L
(0s)

RD3 Shurup

1,600L
(0s)
Open chat
Powered by