Pore Refining Mask

0 Orders
#
In stock
4,070L

Description

Pore Refining Mask

75ml

Kjo maskë e butë, e bardhë prej balte zvogëlon poret, matton dhe zbut lëkurën.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht të yndyrshme dhe të kombinuara
Shqetësim për kujdesin e lëkurës: Poret e zgjeruara, njollat dhe shkëlqimi i tepërt
Cilësi: Maskë balte e butë, kremoze

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by