Post Filler Luxury

0 Orders
#
In stock
6,860L

Description

Post Filler Luxury

4 Ampoules

Dermastir Post-filler Luxury e bën lëkurën më rrezatuese dhe mbyll poret në mënyrë jo okluzive. Përbërësi kryesor i Dermastir Post-filler është ekstrakti i Havjarit, i cili është një përbërës luksoz, me veti të forta hidratuese dhe forcuese.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by