Post Filler- Scar Repair

0 Orders
#
In stock
6,860L

Description

Post Filler- Scar Repair

4 Ampoules

Dermastir Scar Repair Post-Filler depërton më thellë dhe trajton të gjitha llojet e plagëve me rezultate të shkëlqyera, falë teknologjisë së përdorur në formulim. Dermastir Scar Repair Post-filler është një formulë novatore që mund të përdoret në të gjitha llojet e plagëve. Grimcat aktive të mbushësit Post shtojnë vëllim dhe depërtojnë në lëkurë, më thellë se formulimet e tjera.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by