Post Filler Vitamin C – 25%

0 Orders
#
In stock
6,860L

Description

Post Filler Vitamin C – 25%

4 Ampoules

Vitamina C Dermastir Post-Filler 25% e vitaminës C të pastër në formë të ngurtë, një antioksidant i fuqishëm dhe natyral që trajton dhe parandalon pigmentimin dhe njollat e errëta. Dermastir garanton qëndrueshmërinë e Vitaminës C duke e paraqitur atë në formë të ngurtë në Dermastir Post Filler me 25% Vitaminë C. Vitamina C është antioksidanti më i fuqishëm për lëkurën, por edhe përbërësi më i paqëndrueshëm. Për këtë arsye, Alta Care Laboratoires zhvilloi formën e veçantë dhe të fortë të Vitaminës C, e cila siguron qëndrueshmërinë e saj kundër oksidimit.

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Open chat
Powered by