Post Op- Biocellular Eye And Lip Mask

0 Orders
#
In stock
1,372L

Description

Post Op- Biocellular Eye And Lip Mask

8ml

Maska Hyaluronic Post-op e Konturit të Buzëve të Sytë Dermastir është krijuar veçanërisht për të formuar një shtresë mbrojtëse në konturin e ndjeshëm të syve, duke stimuluar prodhimin e kolagjenit në të njëjtën kohë. Laboratorët Alta Care krijuan një maskë të përshtatshme për zonën më të ndjeshme dhe të brishtë në fytyrë – konturin e syve. Maska Hyaluronic Eye and Buz Contour krijohet nga fermentimi i mikroorganizmave, dhe jo nga proceset mekanike. Maska e konturit të syve ka një veprim të fortë degjenerues dhe formon një barrierë mbrojtëse rreth konturit të syrit, e cila është e rëndësishme pas procedurave estetike.

 

 

Brand

Dermastir

DERMASTIR - PROFESSIONAL LUXURY SKINCARE. Ritual i Avancuar Kundër Plakjes Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një ritual të kujdesit të lëkurës që ka një efekt radikal në shenjat e ndryshme të plakjes dhe u frymëzua nga trajtimet estetike mjekësore. Ka efekt zbutës në rrudha, forcon lëkurën, përcakton konturet e fytyrës, ka efekt tonifikues dhe ristrukturues. Koleksioni "Dermastir Luxury" ofron një larmi produktesh për të gjitha llojet dhe shqetësimet e lëkurës.

Additional information

Kategoria

Kozmetike

I përshtatshëm për

Open chat
Powered by