Pregnacare Breastfeeding

0 Orders
#Vitabiotics 020
In stock
3,000L

Description

Pregnacare Breastfeeding

Multivitamina specifike për periudhën pas shtatzënisë

84 tableta + kapsula

Formulim me vitamina, minerale dhe DHA, i përshtatshëm për tu përdorur gjatë ushqyerjes me gji. Mund të përdoret 6 deri në 9muaj pas lindjes ose dhe më shumë nëse është e nevojshme. Përmban: -kalçium, vitaminë D dhe vitaminë K të nevojshme për kockat; -vitaminë B6, niacinë, hekur dhe magnez, të nevojshme për proçese të ndryshme metabolike; -jod, i nevojshëm për funksionimin normal të tiroides dhe prodhimin e hormoneve të saj; -DHA, e rëndësishme për zhvillimin e trurit dhe shikimit të bebit. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa laktozë. Pa gluten. Nuk testohet në kafshë. I çertifikuar nga Friend of the Sea. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Pregnacare përmban vitaminën K1. Nëse jeni duke përdorur antikoagolantë (hollues gjaku), mos përdorni pregnacare, nëse nuk është rekomanduar nga mjeku. Nëse fëmija juaj është prematur/e bisedoni me mjekun tuaj para përdorimit të këtij produkti. Formulimi përmban hekur, i cili kur konsumohet në doza të larta nga fëmijët është tepër i dëmshëm. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 2 tableta dhe 1 kapsul vajore në dite pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 2 tablets % EC NRV*
Vitamin D (as D3 400IU) 10µg 200, Vitamin E 20 mg α-TE 167, Vitamin K 70 µg 93, Vitamin C 70 mg 88, Thiamin (Vitamin B1) 5 mg 455, Riboflavin (Vitamin B2) 2 mg 143, Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 µg 200, Vitamin B12 6 µg 240, Biotin 150 µg 300, Pantothenic Acid 6 mg 100, Calcium 700mg 88, Magnesium 150 mg 40, Iron 16 mg 114, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 µg 100, Selenium 30 µg 55, Iodine 150 µg 100, Betacarotene (Natural Source) 2 mg
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.
Tablet Ingredients: Calcium Carbonate (Carrier: Maltodextrin), Maltodextrin, Magnesium Oxide, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric/Caprilic Triglycerides, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides], Glycerin), Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Glyceryl Tristearate]), Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Crosslinked Cellulose Gum, Niacin (as Nicotinamide), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin, Copper Sulphate, Vitamin K (Vitamin K1 [Carriers: Acacia, Sucrose]), Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate
Nutritional Information Average per capsule % EC NRV* Omega-3 Fish Oil 600 mg Providing: DHA (Docosahexaenoic Acid) 300 mg — EPA (Eicosapentaenoic Acid)60 mg– Capsule Ingredients: Omega-3 Fish Oil (Docosahexaenoic Acid Concentrate) (from Fish), Capsule Shell (Pharmaceutical Grade Gelatin [Halal Bovine Source], Glycerin & Natural Flavour Lemon Oil.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

,

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnacare Breastfeeding”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by