Pregnacare Him and Her Conception

0 Orders
#Vitabiotics 021
In stock
6,000L

Description

Pregnacare Him and Her Conception

Multivitamina specifike për çifte që po planifikojnë një shtatzëni

60 tableta.

Integrator,që u mundëson çifteve që janë duke planifikuar një shtatzëni, sasinë e duhur të vitaminave dhe mineraleve për të cilat kanë nevojë. Përmban 400mcg acid folik, nivelin ekzakt të rekomanduar për të gjitha femrat që po planifikojnë një shtatzëni, i nevojshëm për parandalimin e keqformimeve të fetusit. Zinku kontribuon në proçesin e riprodhimit dhe në fertilitet, kurse vitamina B6 rregullon aktivitetin hormonal. Hekuri merr pjesë në formimin e hemoglobinës dhe kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Seleni merr pjesë në proçesin e spermatogjenezës, kurse zinku mban nivele normale të testosteronit në gjak. Vitamina B6, B2 dhe B12 marrin pjesë në proçesin e formimit të rruazave të kuqe të gjakut. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa ngjyrues artificialë. Pa konservues. Pa gluten. Pa laktozë. Pa xhelatinë. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Formulimi përmban hekur, i cili kur konsumohet në doza të larta nga fëmijët është tepër i dëmshëm. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Rekomandohet të pihet: -1 tabletë nga blisteri me ngjyre lejla në ditë nga meshkujt; -1 tabletë nga blisteri me ngjyrë rozë në ditë nga femrat. Tabletat pihen pas ushqimit, të shoqëruara me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
L-Arginine 100mg — Inositol 50 mg — Betacarotene (Natural Source) 3 mg — N-Acetyl Cysteine 50 mg — Vitamin D (as D3 600 IU) 15 µg 300, Vitamin E 4 mg α-TE 33, Vitamin C 90 mg 113, Thiamin (Vitamin B1) 8 mg 727, Riboflavin (Vitamin B2) 5 mg 357, Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 µg 200, Vitamin B12 20 µg 800, Biotin 150 µg 300, Pantothenic Acid 6 mg 100, Magnesium 60 mg 16, Iron 14 mg 100, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 µg 100, Selenium 50 µg 91, Iodine 150 µg 100
*NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.
Maltodextrin, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carrier: Glyceryl Tristearate]), L-Arginine (as HCl), Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Inositol (Carrier: Acacia), N-Acetyl Cysteine, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric/Caprilic Triglycerides, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides], Glycerin), Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Vitamin B12 (as Cyanocobalamin [Carriers: Trisodium Citrate, Citric Acid, Maltodextrin]), Niacin (as Nicotinamide), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Vitamin B6 (as HCl), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Riboflavin (Vitamin B2), Hydroxypropylmethylcellulose, Vitamin E Natural Source (as D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Copper Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnacare Him and Her Conception”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by