Pregnacare Max

0 Orders
#Vitabiotics 022
In stock
4,000L

Description

Pregnacare Max

Suplement ditor për periudhën e shtatzënisë

84 tableta + kapsula

Formulim, i cili përmbush nevojat nutricionale ditore të grave shtatzëna. Në dallim nga integratorët e tjerë të gamës Pregnacare përmban kalçium (500mg), i rëndësishëm për kockat dhe dhëmbët. Acidi folik gjendet në formën e L-metilfolatit, forma aktive e tij. Përmban omega-3 e nevojshme për zhvillimin normal të trurit dhe të shikimit të fetusit, si dhe vitaminën D e rëndësishme për kockat dhe dhëmbët. Hekuri, vitamina B6 dhe B12 janë të rëndësishme për formimin e rruazave të kuqe të gjakut dhe hemoglobinës dhe shmangin problemet me aneminë. Pa gluten. Pa konservues. Pa laktozë. Nuk testohet në kafshë. I çertifikuar nga Friend of the Sea. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Pregnacare përmban vitaminën K1. Nëse jeni duke përdorur antikoagolantë (hollues gjaku), mos përdorni pregnacare, nëse nuk është rekomanduar nga mjeku. Formulimi përmban hekur, i cili kur konsumohet në doza të larta nga fëmijët është tepër i dëmshëm. Ruhet në temperaturë ambienti.

Përdorimi: Këshillohet të pihen 2 tableta dhe 1 kapsul vajore në dite pas vaktit kryesor, shoqëruar me ujë. Nuk përtypen. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per 2 tablets % EC NRV*
N-Acetyl Cysteine 50 mg – L-Arginine 100 mg – Inositol 100 mg – Betacarotene (Natural Source) 2 mg – Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E 4 mg α-TE 33, Vitamin K 70 µg 93, Vitamin C 80 mg 100, Thiamin (Vitamin B1) 5 mg 455, Riboflavin (Vitamin B2) 2 mg 143, Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 µg 200, Amount provided by: L-Methylfolate 200 µg, Pteroylmonoglutamic Acid 200 µg, Vitamin B12 9 µg 360, Biotin 150 µg 300 Pantothenic Acid 6 mg 100 Calcium 500 mg 63 Magnesium 150 mg 40 Iron 17 mg 121 Zinc 15 mg 150 Copper 1000 µg 100 Manganese 0.5 mg 25 Selenium 55 µg 100 Iodine 150 µg 100 *NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram mg = milligram, IU = International Units. Tablet Ingredients: Calcium Carbonate (Carrier: Maltodextrin), Magnesium Oxide, Maltodextrin, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Natural Source Colours: [Titanium Dioxide, Copper Chlorophyllin & Iron Oxide Yellow], Polydextrose, Talc, Maltodextrin, Medium Chain Triglycerides, Glycerin), L-Arginine, Inositol, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, N-Acetyl Cysteine, Ferrous Fumarate, Zinc Sulphate, Niacin (as Nicotinamide), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Vitamin B12 (Cyanocobalamin, [Carriers: Maltodextrin, Trisodium Citrate, Citric Acid]), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin D3 (Cholecalciferol, [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Copper Sulphate, Riboflavin, Vitamin K (Vitamin K1 [Carriers: Acacia, Sucrose]), Manganese Sulphate, Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid & Calcium-L-Methylfololate), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate. Nutritional Information Average per capsule % EC NRV Omega-3 Fish Oil 600 mg– DHA (Docosahexaenoic Acid) 300 mg– EPA (Eicosapentaenoic Acid)60 mg– Capsule Ingredients: Omega-3 Fish Oil (Docosahexaenoic Acid Concentrate) (from Fish), Capsule Shell: Pharmaceutical Grade Gelatin (Halal Bovine Source), Glycerin & Natural Flavour Lemon Oil.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

,

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnacare Max”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by