Pregnacare Original

0 Orders
#Vitabiotics 024
In stock
1,800L

Description

Pregnacare Original

Suplement me vitamina dhe minerale për gratë shtatzëna

30 tableta

Formulim i krijuar posaçërisht për femrat shtatzëna. Përmban 400mcg acid folik, i rekomanduar të merret nga momenti që planifikohet shtatzënia deri në javën e 12-të. Vitamina B2 dhe B12 të nevojshme për formimin e rruazave të kuqe të gjakut, janë gjithashtu pjesë e këtij formulimi. Vitamina D3 gjendet në sasinë 10 mcg, dozë kjo e rekomanduar nga Departamenti i Shëndetësisë në Mbretërinë e Bashkuar. Vitamina D3 luan një rol të rëndësishëm në proçesin e ndarjes qelizore. Prania e magnezit, hekurit dhe niacinës redukton dukshëm ndjesinë e lodhjes. Në ndryshim nga multivitaminat e tjera, nuk përmban sasi të larta të hekurit, por një sasi të moderuar të tij. Pregnacare mund të fillohet në çdo moment të shtatzënisë dhe vazhdohet deri në fund të saj. I përshtatshëm për vegjetarianë. Pa laktozë. Pa maja. Pa ngjyrues artificialë. Pa gluten. Nuk testohet në kafshë. Suplementet ushqimore nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të këtij produkti nëse jeni diagnostikuar me epilepsi, probleme të tiroides, nëse keni ndonjë problem shëndetësor tjetër apo nëse keni alergji nga ndonjë përbërës specifik i produktit. Mund të përmbajë arra. Pregnacare përmban vitaminën K1. Nëse jeni duke përdorur antikoagolantë (hollues gjaku), mos përdorni pregnacare, nëse nuk është rekomanduar nga mjeku. Ruhet në temperaturë ambienti. Nuk rekomandohet të përdoret tek fëmijët. Përdorimi Këshillohet të pihet 1 tabletë në ditë pas ushqimit, e shoqëruar me ujë. Nuk përtypet. Nuk rekomandohet të tejkalohet doza ditore e lejuar.

Përbërësit:

Nutritional Information Average per tablet % EC NRV*
Vitamin D (as D3 400 IU) 10 µg 200, Vitamin E (Natural Source) 4 mg α-TE 33, Vitamin K 70 µg 93, Vitamin C 70 mg 88, Thiamin (Vitamin B1) 3 mg 273, Riboflavin (Vitamin B2) 2 mg 143, Niacin (Vitamin B3) 20 mg NE 125, Vitamin B6 10 mg 714, Folic Acid 400 µg 200, Vitamin B12 6 µg 240, Biotin 150 µg 300, Pantothenic Acid 6 mg 100, Magnesium 150 mg 40, Iron 17 mg 121, Zinc 15 mg 150, Copper 1000 µg 100, Selenium 30 µg 55, Iodine 150 µg 100, Betacarotene (Natural Source) 2 mg
NRV = Nutrient Reference Value, µg = microgram
mg = milligram, IU = International Units.
Maltodextrin, Magnesium Oxide, Bulking Agent: Microcrystalline Cellulose, Vitamin C (Ascorbic Acid [Carriers: Hydroxypropylmethylcellulose & Tartaric Acid]), Ferrous Fumarate, Tablet Coating (Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose, Capric/Caprilic Triglycerides, Natural Source Colours [Titanium Dioxide, Iron Oxides], Glycerin, Purified Talc), Zinc Sulphate, Anti-Caking Agents: Silicon Dioxide, Stearic Acid & Magnesium Stearate, Niacin (as Nicotinamide), Vitamin B6 (Pyridoxine HCl), Betacarotene (Carriers: Starch, Water, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol), Pantothenic Acid (as Calcium Salt), Vitamin B12 (Cyanocobalamin [Carriers: Maltodextrin, Trisodium Citrate, Citric Acid]), Vitamin E (D-Alpha Tocopheryl Acid Succinate) (from Soya), Vitamin D3 (Cholecalciferol [Carriers: Acacia, Sucrose, Corn Starch, Medium Chain Triglycerides, Antioxidant: DL-Alpha Tocopherol]), Thiamin (Vitamin B1 as Mononitrate), Riboflavin, Copper Sulphate, Vitamin K (Vitamin K1 [Carriers: Acacia & Sucrose]), Folic Acid (as Pteroylmonoglutamic Acid), Potassium Iodide, Biotin, Sodium Selenate.

Brand

Vitabiotics

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten, pa laktozë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnacare Original”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by