Pregnancy Forte 30+30

4 Orders
#
In stock
3,350L

Description

Pregnancy Forte 30 +30

Pregnancy forte nga PharmaVital është një shtesë ushqimore që përmban Acid folik në kombinim me një kompleks vitaminash & mineralesh  prej të cilave edhe DHA nga vaji peshkut.  Kështu organizmi përfiton ushqyes 
rëndësishëm  mbështesin trupin gjatë shtatzanisë si dhe gjatë ushqyerjes me gji. Acidi folik (folati) 
luan nje rol  rëndësishëmrritjen esenciale  indeve gjatë shtatzanisë si dhe merr pjesë 
ndarjen qelizore. DHA ndihmon në zhvillimin normal  trurit dhe syve  foshnjave. 

Brand

Pharma Vital

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pregnancy Forte 30+30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by