Prenatal Nutrients

0 Orders
#Solgar 007
In stock
2,174L

Description

Prenatal Nutrients

Multivitaminë për periudhën e shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji

Paketim x 60 tableta

Gjatë periudhës së shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji vlerat ushqyese ndryshojnë dhe në shumicën e rasteve nuk plotësohen vetëm me dietën ushqimore.

Solgar Prenatal plotëson nevojat ditore për vitamina dhe minerale të femrave gjatë shtatzënisë dhe ushqyerjes me gji.

Formulimi kombinon kalçiumin me hekurin, acidin folik, vitaminën C, vitaminën E dhe beta-karotenin me veti antioksiduese të larta, që ndihmojnë për të mbrojtur qelizat nga radikalet e lira. Acidi folik në sasinë e duhur pakëson rreziqet për të pasur dëmtime të trurit dhe kordës spinale.

I çertifikuar për mungesën e glutenit.

Pa rrjedhës të bulmetit. I përshtatur me dietën Kosher dhe Halal.

Pa konservues.

Pa derivate të majasë dhe grurit.

Pa ëmbëlsues.

Pa ngjyrues.

I përshtatshëm për vegjetarianë dhe veganë.

Nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji, merrni medikamente dhe keni një problem shëndetësor bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj para përdorimit të produktit.

Integratorët ushqimorë nuk zëvëndësojnë dietën ushqimore.

Përdorimi: Rekomandohet të merren 4 tableta në ditë gjatë ushqyerjes.

Përbërësit:

Calories………………………10
Total Carbohydrate……….2 g ……..1%*
Dietary Fiber………………1 g ……4%*
Vitamin A……………..5,000 IU ……63% (as natural beta-carotene)
Vitamin C ………………100 mg ….167% (as L-ascorbic acid)
Vitamin D………………..400 IU ….100% as ergocalciferol)
Vitamin E………………….30 IU ….100% (as D-alpha-tocopheryl succinate)
Thiamin ………………….1.7 mg ….100% (as thiamin mononitrate)
Riboflavin ………………….2 mg ….100%
Niacin……………………..20 mg ….100% (as niacinamide)
Vitamin B6 ……………..2.5 mg ….100% (as pyridoxine HCI)
Folic Acid …………….800 mcg ….100%
Vitamin B12……………..8 mcg ….100% (as cobalamin)
Biotin ………………..300 mcg……100%
Pantothenic Acid ……10 mg……100% (as D-Ca pantothenate)
Calcium…………….1,300 mg ……100% (as calcium carbonate, calcium citrate)
Iron ……………………..27 mg……150% (as iron bisglycinate†)
Iodine ………………..150 mcg……100% (as potassium iodide)
Magnesium …………450 mg ……100% (as magnesium oxide, magnesium citrate)
Zinc ……………………..15 mg……100% (as zinc oxide, zinc chelate)
Selenium …………….25 mcg ……..** (as L-selenomethionine)
Copper……………………2 mg ……100% (as copper gluconate, copper chelate)
Manganese …………….2 mg ……..** (as manganese chelate, manganese gluconate)
Chromium …………..25 mcg ……..** (as chromium picolinate [yeast-free])
Sodium ……………………20 mg ……..**
Potassium………………..50 mg ……..** (as potassium gluconate, potassium amino acid complex)
Inositol……………………..10 mg ……..**
Choline ……………………..4 mg ……..** (as choline bitartrate)
Carotenoid Mix ……….57 mcg ……..** (alpha-carotene, lutein, zeaxanthin, cryptoxanthin) Soy Protein Isolate/ Amino Acid Blend ….160 mg ……..** (L-Glutamic Acid, L-Aspartic Acid, LLeucine, L-Arginine, L-Lysine, LPhenylalanine, L-Serine, L- Proline, L-Valine, L-Isoleucine, L-Alanine, Glycine, L-Threonine, L-Tyrosine, LHistidine, L-Cysteine, L-Methionine)
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet. **Daily Value (DV) not established
Other Ingredients: Microcrystalline Cellulose, Vegetable Cellulose, Vegetable Stearic Acid, Grapeskin (color), Titanium Dioxide, Silica, Vegetable Glycerin, Vegetable Magnesium Stearate.

Brand

Solgar®

Additional information

Formulimi

I përshtatshëm për

Lactose Gluten

pa gluten

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prenatal Nutrients”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by