Probielle Immun

1 Orders
#Probielle 002
In stock
2,180L

Description

Probielle Immun

30 Kapsula

Ata që kanë sëmundje kronike dhe infeksione shpesh vuajnë nga një “sistem i dobët imunitar”. Zorra ka një rëndësi qendrore për sistemin imunitar. Përshembull bakteret e lokalizuara në zorrë sigurojnë që toksinat të transportohen larg. Probielle Immun mbështet funksionet e zorrëve për të forcuar sistemin imunitar. Përmban vitamina A, B6, B12 dhe C; Acidi folik, zinku dhe seleni plotësojnë paketën e përgjithshme për sistemin imunitar.

Benefitet:
1.2 miliard baktere të acidit laktik dhe vitamina A, B6, B12, C, acid folik, zink dhe selen.
E përsosur për forcimin e sistemit imunitar.
Pa laktozë, gluten dhe ngjyra artificiale.
Gëlltitje praktike, një kapsulë në ditë është e mjaftueshme.

Përdorimi:

Një kapsulë me lëng një herë në ditë, mundësisht me një vakt kryesor.

Përbërësit aktivë:

Lactobacillus plantarum CECT 7315
Lactobacillus plantarum CECT 7316
Vitamina B6, B9, B12, Vitamina C, Vitamina A, Zink, Selen
1.2 miliardë CFU

Brand

Probielle

Additional information

Formulimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Probielle Immun”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by