Probiona Kids

0 Orders
#Avanso 001
In stock
1,800L

Description

Probiona Kids

Probiotikë për fëmijë për një sistem të shëndetshëm imunitar  dhe mikroflorë të ekuilibruar të zorrëve.

20 kapsula xhelatinoze të forta, të vendosura në dy blistera.

Probiona Kids paraqet një suplement kompleks me probiotikë  për fëmijë. Kompleksi i 4 shtameve bakteriale kolonizon shpejt traktin tretës të fëmijëve. Gjatë përdorimit të saj, Probiona Kids garanton 2.5 miliardë CFU në çdo kapsulë.

  • I përshtatshëm gjatë dhe pas përdorimit të antibiotikëve për të rivendosur mikroflorën e zorrëve.
Probiona Kids 1 kapsul
Lactobacillus acidophilus 0,75 billion CFU
Lactobacillus rhamnosus 0,8 billion CFU
Bifidobacterium longum 0,8 billion CFU
Saccharomyces boulardii 0,1 billion CFU

Shtamet probiotike:

  • Ndikojnë pozitivisht në tretje
  • Mbajnë të shëndetshme mikroflorën e zorrëve
  • Promovojnë imunitetin
  • Të përshtatshme gjatë përdorimit të antibiotikëve
  • Rekomandohen gjatë problemeve të tretjes (diarre, fryrje barku, kapsllëk …)

Shtamet probiotike të cilat përmbahen në produktin Probiona demonstrojnë tolerancë ndaj acidit gastrointestinal dhe acideve biliare mbi 90%.

Përdorimi:

1 kapsulë në ditë. Të merret para ose gjate  vaktit. I përshtatshëm për përdorim afatgjatë.

 

Brand

Probiona

Additional information

I përshtatshëm për

Sasia

20

Forma

Kapsula

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Probiona Kids”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by