PROBIOTIC 10 BILLION ACTIVE CELLS * 60CPS JAMIESON

0 Orders
#Jamieson 003
In stock
3,050L

Description

PROBIOTIC 10 BILLION ACTIVE CELLS * 60CPS JAMIESON

Një probiotik për perdorim te përditshem, që përmban 14 lloje unike bakteresh në një kapsulë të lehtë për gëlltitje. Teknologjia e re e avancuar e tubit të Jamieson siguron mbrojtje nga lagështia për të garantuar potencë dhe freski, kështu që ju e dini që do të merrni 10 miliardë qeliza aktive në çdo kapsulë vegjetariane deri në afatin e skadimit.

Permbajtja:

Probiotic Complex . . . . . . . . . . . . . . . 10 Billion CFU* / 10 milliards de CFU*
Providing:
Bifidobacterium animalis subsp. lactis (A026) . . . . . . . . . . . . . 2.0 x 109 CFU
Lactobacillus paracasei (A234). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.5 x 109 CFU
Bifidobacterium breve (A055) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus gasseri (A237) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (A119). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus rhamnosus (A193). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1.0 x 109 CFU
Lactobacillus acidophilus (DDS®-1) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.5 x 109 CFU
Lactobacillus plantarum (A138) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.5 x 109 CFU
Bifidobacterium longum subsp. longum (A027). . . . . . . . . . . 0.39 x 109 CFU
Bifidobacterium bifidum (A058) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.3 x 109 CFU
Lactobacillus casei (A179). . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.3 x 109 CFU
Lactobacillus reuteri (A113) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.3 x 109 CFU
Lactococcus lactis (A328) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 0.2 x 109 CFU
Bifidobacterium longum subsp. infantis (A041) . . . . . . . . . . . 0.01 x 109 CFU

Menyra e perdorimit:

Të rriturit, adoleshentët dhe fëmijët 6 vjeç e lart:
Merrni 1 kapsulë çdo ditë me një vakt.

Fëmijët 3-5 vjeç (nën mbikëqyrjen e prindërve):
Pluhur / përmbajtjen e 1 kapsulë të përditshme direkt në ushqim, kos, etj dhe përzierje deri tretur. Mos shtoni në ushqim ose pije të ngrohtë ose të nxehtë.

Merrni të paktën 2-3 orë para ose pas marrjes së antibiotikëve. Ruani në mes 15 ° C dhe 25 ° C, larg fëmijëve.

Brand

Jamieson

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROBIOTIC 10 BILLION ACTIVE CELLS * 60CPS JAMIESON”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by