PROENZI ArtroStop Cream

0 Orders
#Walmark 014
In stock
1,466L

Description

PROENZI ArtroStop Cream – Përmirëson lokalisht sistemin vaskular dhe ngroh kyçet e dhimbshme.

Artrostop crem përfaqëson një formë të veçantë për lehtësimin dhe largimin e problemeve të kyçeve. Kjo mënyre aplikimi e elementeve efektive çon në një lehtësim subjektiv të dukshëm të dhimbjes së kyçeve dhe të ftohjes muskulore. Ai vlerësohet kryesisht nga sportistët dhe turistët pas sporteve të rënda ose nga njerëzit që merren me sporte të rënda. Substancat efektive që përmban kremi (veçanërisht mentoli, kamfora dhe vajrat esencial) rrisin fluksin e gjakut nëpër indet e prekura, ngrohin dhe lehtësojnë zonat e dhimbshme. Prania e metilsalicilatit ndihmon për lehtësimin e inflamacionit të kyçeve të vogla dhe të indeve të buta. Aplikimi lokali Arthrostop crem rekomandohet si një suplement gjatë përdorimit të ARTHROSTOP RAPID.

 

Përfitimet kryesore:

-Glukozamine sulfat, MSM dhe Boswellia janë substanca të cilat kontribuojnë dukshëm në parandalimin dhe trajtimin e çrregullimeve të artikulacioneve

-Metilsalicilati është një substancë e përdorur si preparat lokal anti-reumatizmal (ai ka efekt anti-inflamator dhe kundër dhimbjes).

-Mentoli, kamfora dhe esencat e tjera të pranishme perfuzojnë dhe ngrohin lokalisht zonat e prekura, duke shkaktuar një lehtësim të menjëhershëm dhe të dukshëm.

-E përdorshme për përdorim afat-gjate

-Jo toksike

 

Mënyra e përdorimit: Aplikoni kremin me lëvizje rrethore në zonën e prekur disa herë në ditë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROENZI ArtroStop Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by