PROSHUTE 4+

0 Orders
#Plasmon 067
In stock
390L

Description

PROSHUTE 4+

Proshuta në  menyre te homogjenizuar të gatuar me mish dhe drithëra është krijuar posaçërisht për ushqimin e foshnjave: në fakt, është pa nitrite, si dhe polifosfate, të cilat janë të ndaluara me ligj në ushqimin e foshnjave. .

Pa kripë të shtuar
Vetëm prerjet më të mira, të zgjedhura për një përmbajtje të saktë të proteinave
Gatuar me avull duke ruajtur te gjitha vlerat ushqyese
100% prodhuar në Itali

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

, ,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by