Prostamax

0 Orders
#
In stock

Description

Prostamax

30 capsula

Prostamax ndihmon në:

Mbështet funxionimin normal të gjëndrës së prostatës.

Reduktimin e nevojës për urinim të shpeshtë.

Spermatogjenezën normale dhe funxionin seksual te meshkujt.

Përdorimi:

Në 10 ditët e para merret 1 kapsulë,2 herë në ditë.Ndërkohë pas ditës së dhjetë,merret një kapsulë një herë në ditë.

Kohëzgjatja e rekomanduar e marrjes:4-6 javë.

Rekomandohet dhe për meshkuj mbi 18 vjec.

Përbërësit:

Ekstart i pemës së palmës Saw (Serenoa repens),Ekstrakt hithre (urtica dioica),Ekstrakt i shelgut Hoary (epilobium parviflorum),Selen.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prostamax”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by