PROSTENAL

0 Orders
#Walmark 006
In stock
1,529L

Description

Prostenal  – Saw palmetto dhe Urtica dioica shërbejnë për mirëmbajtjen e shëndetit të prostatës dhe funksionit normal urinar. Është një Kompleks PERFEKT. Kompleksi PERFEKT përmban ekstrakte të Saw palmetto dhe Urtica dioica. Këto ekstrakte bimore përmirësojnë shëndetin mashkullor. Ekstrakti i standardizuar i Saw palmetto është një burim i acideve yndyrore të cilat ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të prostatës dhe normalizojnë rrjedhjen urinare. Urtica dioica ndihmon funksionin e veshkave dhe mbajtjen e funksionimit normal të traktit urinar.

 

Efektet:

– Saw palmetto ndihmon në ruajtjen e shëndetit të prostatës

– Saw patmetto ndihmon në ruajtjen e funksionit normal urinar dhe rregullimin e rrjedhjes urinare

– Urtica dioica ndihmon në normalizimin e funksionit urinar

– Saw palmetto ka një efekt pozitiv në fertilitetin dhe riprodhimin mashkullor

 

Mënyra e përdorimit: Rekomandohen 2-4 tableta në ditë, mundësisht pas vaktit, e shoqëruar me një gotë ujë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROSTENAL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by