Protective Gel SPF30+

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Protective Gel SPF30+

50ml

Sun Secret Protective Face Gel SPF 30 është një xhel mbrojtës për fytyrën, i lehtë, i freskët, i butë dhe që aplikohet lehtësisht.

Mbron lekuren nga rrezet UVA/UVB, parandalon fotoplakjen dhe bashkon filtrat fizik dhe kimik.

Rezistent ndaj ujit

Pa ngjyrues

Nuk bllokon poret

Pa paraben dhe derivate të grurit.

Testuar dermatologjikisht dhe klinikisht

Testuar për nikel, krom, kobalt, mërkur dhe paladium.

Brand

Korff

Korff është një kompani italiane me përvojë të madhe në kozmetikë për fytyrën, trupin, mbrojtjen nga dielli dhe grimin.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by