Proxera Nourishing Hand Cream

0 Orders
#Bionike 021
In stock

Description

BioNike Proxera Nourishing Hand Cream

Krem për duart

75 ml

Hidraton dhe mbron duart e thata dhe të coptuara falë “sistemit osmoprotektor” i cili mban ujin në sipërfaqen e lëkurës, duke formuar një strukturë reale tre-dimensionale, të ngjashme me një “suva”. Rivendos filmin hidrolipid të lëkurës, garanton butësinë dhe zvogëlon ndjenjat e shqetësimit për shkak të xerozës dhe çarjeve.Hidratoni dhe mbroni duart e thata dhe të plasaritura.

Përdorimi :

Aplikoni disa herë në ditë sipas nevojës, veçanërisht pas çdo larjeje dhe masazhimi derisa të përthithet plotësisht.

Përbërësit :

Sistemi Osmoprotector = 30% glicerinë dhe alginate
kombinim i substancave higroskopike që mban ujin epidermik, duke formuar një strukturë reale tre-dimensionale të aftë për të hidratuar dhe mbrojtur.

Serinë dhe polisakarid nga akacia serina është aminoacidi kryesor i Faktorit Natyror Hidratues të lëkurës (NMF). Bartja e tij përmes polisakaridit të akacisë lejon një efekt të dyfishtë: zvogëlimin e humbjes së ujit transepidermal dhe promovimin e rivendosjes së hidratimit optimal.

Brand

Bionike

Additional information

Formulimi

Sasia

75 ml

Veprimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Proxera Nourishing Hand Cream”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by