Psoren Shampoo

0 Orders
#Pharmalife 006
In stock
1,350L

Description

Psoren Shampoo

200 ml

Produkt hiperhidratues i specifikuar për hidratimin dhe rregullimin e funksionimit hidro-lipidik, trajtim kundër indeve të vdekura të lëkurës dhe kruarjeve të lëkurës së kokës.

Produkti përdoret 2 apo 3 herë në javë për të paktën 8 javë rresht.

Aplikohet mbi flokë të lagur ku mbahet për rreth 1 min dhe shpëlahet.

Veprimi përsëritet dhe bëhet shpëlarje e bollshme e flokut.

Brand

Psoren

Additional information

Formulimi

Sasia

200 ml

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Psoren Shampoo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Powered by