PSOREN SOLUZIONE

0 Orders
#Isis Pharma 051
In stock
1,794L

Description

Produkt i përbëre me bazë acid frutash, ujë deti i atomizuar dhe ekstrakte vegjetale. Është solucion pastrues, hidratues, purifikues. Ky produkt të dhuron një lëkure më kompakte, të tonifikuar dhe të re. Shpërndahet në mënyre uniforme mbi lëkure dhe pjesët që duhen trajtuar duke masazhuar lehtë.

 

Të bëhen të paktën 2 deri në 3 aplikime në javë.

 

Larja bëhet pas 1 ore por në rastet më të vështira lëreni të veprojë përgjatë gjithë natës dhe të bëhet larja me shampo në mëngjes për pjesët e trajtuara me këtë solucion. Ky produkt është i përgatitur në preçizion të lartë, efikas si për qimen dhe vetë lëkuren duke purifikuar dhe pastruar nga mbetjet e saj.

Brand

Isis Pharma

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PSOREN SOLUZIONE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tags


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/parafarmacia.al/httpdocs/wp-content/themes/aloshop/woocommerce/content-single-product.php on line 100
Open chat
Powered by