Purifying Cleansing Gel 75ml

0 Orders
#
In stock
1,790L

Description

Purifying Cleansing Gel

75ml

Një xhel shkumës pastrues i aktivizuar me ujë për të rregulluar butësisht vajin sipërfaqësor.

Lloji i lëkurës: Të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht normale për të kombinuar
Shqetësimi për kujdesin e lëkurës: Pastrimi, heqja e papastërtive dhe kontrollimi i shkëlqimit
Cilësi: Pastrues xhel

Brand

Skincode

Kujdesi për bukurinë dhe mirëqenien e lëkurës së ndjeshme është shqetësimi ynë kryesor në Skincode. Si udhëheqës në kërkimet dermatologjike zvicerane, ne përpiqemi të zhvillojmë formula me performancë të lartë, të shkallës mjekësore, të cilat jo vetëm që sjellin rezultate të dukshme, por gjithashtu sigurojnë tolerancë jashtëzakonisht të lartë të lëkurës; Shëndeti - Siguria - Bukuria.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Kozmetike

Formulimi

Open chat
Powered by