Qafore e butë

0 Orders
#
In stock
1,050L

Description

Qafore e butë

Qafore cervikale e bërë nga materiali shkumor i veshur me leckë pambuku. Lartësia 9, 11 dhe 13 cm. Mbyllet me grep & lak. Mund të përdoret gjatë gjumit.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

Kategoria

Qafore

I përshtatshëm për

Tags

Open chat
Powered by