Qafore Filadelfia

0 Orders
#
In stock
3,500L

Description

Qafore Filadelfia

Filadelfia është një qafore anatomike cervikale e përbërë prej dy pjesëve- nga një për pjesën e parme dhe prapme të qafës, të cilat kanë ngjitëse në anën e majtë dhe të djathtë për ta vendosur më lehtë dhe për ta hequr më lehtë nga qafa e pacientit.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Qafore

Tags

,
Open chat
Powered by