Qafore për rregullim mjekre

0 Orders
#
In stock
2,000L

Description

Qafore për rregullim mjekre

Mbështetje gjysmë e fortë që përdoret gjatë dëmtimit të indeve të buta, ose artriti dhe lëndime të qafës, me mundësi me përshtatje në nivelin e qafës.

Brand

GralMedical

Gralmedical, lider ne fushen e aparturave, pajisjeve, aksesorëve fizioterapeutikë dhe Ortopedike.

Additional information

I përshtatshëm për

Kategoria

Qafore

Tags

,
Open chat
Powered by