QUMESHT ALIDIAR AD

0 Orders
#Plasmon 077
In stock
2,200L

Description

QUMESHT ALIDIAR AD

Perdoret ne muajn e pare.

Nese ushqyerja me gji nuk eshte e mundur ose e mjaftueshme, sipas këshillës se pediatrit, foshnja duhet te ushqehet me nje ushqim teë pershtatshem per nevojat e tij.3

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by