QUMESHT LIQUID CRESCITA

0 Orders
#Plasmon 078
In stock
345L

Description

QUMESHT LIQUID CRESCITA

Qumësht për rritje, PA LAKTOZE.

Përmbajtja e laktozës më pak se 0,1 g për 100ml

Ushqyeshmërisht i përshtatshëm për foshnjën tuaj

Qumështi i parë i rritjes në të cilin laktoza është zbërthyer në sheqernat e tij të thjeshtë për ta bërë atë më të tretshëm dhe të asimilueshëm nga fëmijët me vështirësi në tretjen e laktozës.

Produkti përmban glukozë dhe galaktozë si pasojë e prishjes së laktozës.

PER RRITJEN E TYRE

Qumështi i tretjes së lartë shoqëron fëmijën tuaj në rritjen e tij nga 1 deri në 3 vjet, me kalcium, zink dhe hekur i cili kontribuon në zhvillimin normal të njohjes.

KONTROLLI, KUJDESI DHE CILESIA

Për mbi 40 vjet kërkimesh ne kemi studiuar formulat më të përshtatshme për të. Të gjitha fermat zgjidhen dhe kontrollohen për të siguruar sigurinë dhe cilësinë e Plasmonit.

Konsumi i Qumështit me tretje të lartë synon si pjesë e një diete të larmishme dhe të ekuilibruar dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

100ml qumësht siguron një sasi të konsiderueshme hekuri.

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by