QUMESHT NUTRI-MUNE 3 PLUHUR

0 Orders
#Plasmon 080
In stock
1,500L

Description

QUMESHT NUTRI-MUNE 3 PLUHUR

Pergatitja dhe ruajtja jo e duhur  mund te shkaktoje probleme ose rreziqe per shendetin e foshnjës. Ndiqni udhezimet me kujdes.

Pergatisni ne shishe vetem nje vakt ne menyre qe t’i jepet femijes direkt.

Qumeshtin e lene nuk duhet ti jepet femijes perseri.

Perdorni kupen matese qe ndodhet ne paketim!

Brand

Plasmon®

Që nga viti 1902, pasioni ynë na shtyn të jemi gjithmonë pranë jush, për t'ju garantuar cilësinë dhe sigurinë më të lartë që kërkoni në produktet. Falë përvojës në të ushqyerit dhe angazhimit tonë kërkimor për më shumë se 100 vjet, ne kujdesemi për ju dhe më të vegjlit tuaj, për t'ju ndihmuar më së miri në të gjitha fazat e ndryshme të jetës.

Additional information

I përshtatshëm për

,

Kategoria

Ushqime

Open chat
Powered by